Как да привлечем вниманието на Фейсбук феновете?

Запознати ли сте с начините за привличане на нови фенове към страницата Ви във Facebook?

Предлагаме на Вашето внимание няколко начина, с които несъмнено ще увеличите броя на Вашите фенове във Facebook пространството.
реклама във фейсбук

Чрез наемане на специализирана фирма която да го направи за вас

Да, вие можете да наемете и специализирана фирма която да проведе рекламна кампания във Фейсбук за вас и да набере определени бройки фенове за страницата ви, тоест да ви донесе така мечтания голям брой кликания на бутона „Харесвам“. Добрите подобни фирми за Facebook реклама могат да направят чудеса за популяризирането на Фейсбук страницата ви и за взрив на продажбите на продуктите и услугите ви Пример за такава фирма за Facebook реклама е 3D Web Design. Те предлагат рекламни кампании като пакети които са на твърди цени и след като платите цената, не спират да работят докато не наберат необходимия ви брой фенове. По този начин вие постигате най-ниска цена и бързи резултати.

Чрез вирус

Това не е един от най-удачните начини за увеличаване броя на феновете на дадена Facebook страница, но той със сигурност работи. Това е начин, по който изключително бързо се разпространява идея или позиция. Това също се грижи за добрия имидж на бранда. От Вас се иска да измислите провокативно заглавие, което е най-важната част от процедурата. Следващото важно нещо е съдържанието. То трябва да подканва хората да го споделят, ето защо то трябва да е актуално и забавно. Каква всъщност е ползата? Вие ще имате на лице една аудитория, която можете да използвате за подобряване имиджа на бранда и за бъдещи игри и промоции.

Чрез покани

Методът на масовите покани се използва за бързото привличане на аудитория към страници, които не могат да наберат фенове чрез вирус. Хубаво е този метод да се съчетае със гореспоменатия. За целта Ви са необходими много приятели, които от своя страна да канят свои приятели, да харесат страницата. Дайте причина на хората да станат Ваши фенове, това е възможно единствено с качествено и полезно съдържание. Какво трябва да направите Вие? Направете страница във Facebook и качете съдържание в нея, след което изпратете възможно най-голям брой покани до Вашите приятели.

Чрез изграждане на общност

Направете общност във Facebook на определена тематика. След което поканете своите приятели да я харесат. Публикувайте тематично съдържание и събития, които скоро ще се състоят. Не забравяйте, феновете на Вашата страница трябва да бъдат емоционално ангажирани със страницата. За това обаче трябва да се погрижите Вие, предлагайки им съдържание, което емоционално да ги ангажира. Каква е ползата? С изграждането на страница за специфична общност Вие ще имате мечтаната аудитория, която естествено да подобрява имиджа Ви и да Ви подкрепя.