Изненадай любимият си мъж за неговия рожден ден с Podarispomen.bg

Изненадай любимият си мъж за неговия рожден ден с Podarispomen.bg

Подаръците са нещо, на което няма човек, който да не се зарадва, ако са от сърце. От край време хората си подаряват различни неща, за да изразят своята обич. В днешно време всеки търси различни и необичайни идеи за подаръци, за да направи повода наистина специален. Един уникален подарък, който може да направите за рожден ден на близък за вас мъж, е персонализирано списание с негов лик на корицата. Поводът може да бъде не само рожден ден, разбира се, има различни тематики – годишнина, юбилей, имен ден, повишение и т.н.

Изненадай любимият си мъж за неговия рожден ден с Podarispomen.bg

Виртуалното пространство, в което може да създадете такова персонализирано списание, е Podarispomen.bg. Това е сравнително нов проект на компания Креатив Студио ЕООД, чиито създатели имат завиден опит в рекламния бизнес и маркетинг сферата. Те прилагат наученото в този проект и създават един уникален и незабравим краен продукт, който прави всеки един повод, малък или голям, едно незабравимо събитие.

За да създадете такова персонализирано списание, са ви нужни не повече от 30-40 минути. Единственото нещо, което се изисква от вас, е да качите снимките, които искат да присъстват на корицата и на страниците, и да напишете текст към тях. Дизайнът и другите детайли са работа на арт екипа на Креатив Студио ЕООД. Списание А4 цветно на фото хартия 6 страници. Всяко списание е напечатано с висококачествена дигитална машина на фото хартия, което гарантира уникален вид и дълъг живот на предлаганите от нас продукти.

Може да се свържете с тях посредством онлайн формата им за контакт на техния официален уеб сайт Podarispomen.bg или да им позвъните на телефoнен номер 0888 811 754 от 10.00 до 18.00 часа в работни дни.